Pompa de beton montata pe camion K52 KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului. Turnarile de mare capacitate si zonele mari de distributie sunt sarcinile ideale pentru aceasta masina.

Productivitatea de varf si caracteristicile tehnice generale sunt elementele distinctive ale acestei masini. Lungimea totala a masinii, mai mica de 12m economiseste costurile suplimentare pentru omologare speciala referitoare la dimensiune. Echipamentul standard include sistemul K-TRONIC de stabilitate pentru a oferi cel mai inalt nivel de siguranta, in orice fel de conditii de lucru.

Pompa poate fi echipata atat cu o unitate de pompare prevazuta cu bucla deschisa, cat si cu bucla inchisa pentru a atinge cele mai inalte performante.

Te-ar mai putea interesa

Echipat cu o nacela in 4 sectiuni, modelul K20L a fost proiectat special pentru spatii mici de lucru sau pentru locuri acoperite.

Modelul K31L XZ este proiectat pentru flexibilitate.

Conducte de 4"

Pompa de beton montata pe camion K38 L este alegerea perfecta pentru locatiile mici si mijlocii.

Pompa de beton montata pe camion K48 KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.

Pompa de beton montata pe camion K58 L KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.