Spritz

Gama de echipamente CIFA Spritz este dedicata contructiei de tuneluri, galerii de mina si pentru torcretarea betonului in subteran.  Gratie experientei mondiale acumulate in diferitele ramuri de aplicare a betonului torcretat CIFA a reusit sa inoveze utilajele de sptitz.

De altfel, la Bauma 2016, cea mai mare expozitie dedicata utilajelor si echipamentelor de constructii din lume, producatorul italian a revolutionat inca o data gama de echipamente CIFA Spritz prin introducerea unui ehipament hibrid.

Pentru mai multe informatii despre gama de utilaje CIFA Spritz consultati brosura aferenta modelului sau contactati un reprezentat de vanzari Karpathia – reprezentanta CIFA in Romania.

Sistemul Spritz CSS3 este produsul de top al CIFA pentru betoane torcretate tunele, mine si lucrari subterane.

Un nou brat, creat si produs de CIFA si special dezvoltat pentru mine si tunele mici. Robust si in acelasi timp versatil si extrem de precis la amplasarea duzei, are o raza verticala de 10 metri.

Pompa de beton cu pulverizare manuala PCS 209 are completa flexibilitate in designul sau: design compact si inteligent, permite transportul usor si accesul imediat la componente, pentru intretinere.