Statii de betoane

Statiile de betoane CIFA nu mai au nevoie de nicio prezentare. Toate valorile CIFA de la cercetarea vasta la produsul finit sunt concentrate in gama de statii beton. Odata cu alegerea unei statii de betoane CIFA, se achizitioneaza „un intreg sistem al companiei”, capabil de a rezolva toate nevoile operative din industria betonului.

Statiile de beton CIFA se disting prin capacitatea de productie ridicata si prin fiabilitate maxima. Acest lucru se datoreaza proiectarii atente care vizeaza imbunatatirea dinamicii operatiunii de amestecare, impreuna cu fiabilitatea maxima. Utilizarea materialului corespunzator, precum si utilizarea unor bune solutii tehnice permit obtinerea unui produs finit deosebit.   

Pentru mai multe informatii despre gama de statii de betoane CIFA consultati brosura aferenta modelului sau contactati un reprezentat de vanzari Karpathia – reprezentanta CIFA in Romania.

Fivetech este o gama de statii de betoane care asigura producerea betonului preamestecat de inalta calitate, in vederea respectarii tuturor cerintelor companiilor producatoare de beton prefabricat si ale constructorilor.

FIVETECH este o statie de betoane pentru constructori si companiile de producere a betonului prefabricat care necesita standarde si performanta de inalta calitate datorita operatiunilor facile de ridicare, demontare si transport la costuri reduse pentru instalare si duratele rapide de functionare. 

Producție orară teoretică  65-75  m 3 / h