Autobetoniere

Gama de betoniere CIFA isi demonstreaza zilnic valoarea si fiabilitatea pe cele mai cunoscute santiere din lume.

Inovativa si mereu alaturi de clienti, CIFA a dezvoltat si a marit constant gama sa de autobetoniere fiind singurul producator care pune la dispozitia clientilor o paleta larga de echipamente de la cele clasice pana la cea mai performanta tehnologie, cea hibrida.

Gama de betoneire CIFA, alaturi de restul echipamentelor din portofoliu alcatuiesc o serie de masini inepuizabile care sunt intotdeauna pregatite sa ajute utilizatorii in orice situatie.

Gama de betoniere CIFA cuprinde modelele: SL, HD, RY, SRY si Energya.

Seria ENERGYA de la CIFA, care contine modelele de betoniere E8 și E9, reprezinta varful tehnologic din domeniul utilajelor si echipamentelor de beton fiind primele autobetoniere hibride din lume. Inovativa gama ENERGYA de autobetoniere CIFA ofera multe avantaje: un condum mai mic, mai putin zgomot, mai putina poluare si mai multa libertate de miscare.

Autobetonierele ENERGYA se bazeaza pe un sistem inovator de mișcare al tamburului, care combină tehnologia tradițională cu tehnologia electrică. Mișcarea tamburului este garantata de un motor electric de inducție care primește energie de la o baterie litiu-ion. De asemenea, gama de autobetoniere CIFA hibride este echipata cu KERS (Kinetic Energy Recovery System), sistem ce recupereaza energiei in timpul franarii.

Seria SL de autobetoniere CIFA a fost conceputa cu un design modern si compact care faciliteaza performante mai bune cum ar fi: volumul geometric mai mare al tamburului, greutate totala mai mica, intretinere simpla și o mai mare siguranta. Design-ul tamburului este conform standardului DIN459 acesta fiind produs dintr-un otel special rezistent la uzura.

Seria HD de autobetoniere reprezinta garantia un echilibru perfect al tamburului in orice conditii de lucru gratie modului gratie rolelor duble pe curele. Toata gama de betoniere CIFA HD este disponibila atat cu priza de putere cat si cu motor auxiliar. Jgheabul de descărcare este galvanizat la cald si acționat de un cilindru manual. De asemenea, sistemul hidraulic de ridicare este acționat de o pompă manuală.

Seria RY si SRY de autobetoniere CIFA este conceputa cu linie moale și compactă. Gama RY foloseste pentru angrenare o priza de putere in timp de gama "SRY" este actionata de un motor auxiliar montat pe  subcadrul betonierei. Coeficient ridicat de umplere al tambur si lamele perfecte de amestecare reprezinta doua caracteristici importante ale acestui echipament. De asemenea, centru de greutate coborat al betonierei garantează cu comportament rutier mai bun și un echilibru al distributiei maselor in timpul trnsportului.

Pentru mai multe informatii despre gama de autobetoniere CIFA consultati brosura aferenta modelului sau contactati un reprezentat de vanzari Karpathia – reprezentanta CIFA in Romania.

Cadrul de baza, drept sau fasonat, profil fabricat in conformitate cu specificatiile producatorului de camioane.

Tamburul si lamele sunt confectionate dintr-un otel special 30MnB5

Tamburul si lamele sunt confectionate dintr-un otel special 30MnB5

Tamburul si lamele sunt confectionate dintr-un otel special 30MnB5

Tamburul si lamele sunt confectionate dintr-un otel special 30MnB5

Tamburul si lamele sunt confectionate dintr-un otel ultra-rezistent foarte specializat.

Tamburul si lamele sunt confectionate dintr-un otel special, ultra-rezistent.

Modelul HD/HDA7, disponibil cu sau fara motor auxiliar, este un malaxor special conceput pentru pietele de mare capacitate.

 HD 12 + este un malaxor cu o capacitate utila de incarcare foarte mare (>12mc), special conceput pentru pietele de mare capacitate.