CIFA DRY/WET

 Instalatiile de dozare stationare orizontale speciale care sunt prevazute cu doua sau mai multe puncte de incarcare a autobetonierelor; aceste instalatii speciale pot fi concepute cu urmatoarele configuratii:

  • 1 punct de incarcare umed/uscat echipat cu canal de derivatie
  • 1 punct de incarcare umed + 1 punct de incarcare uscat
  • 1 punct de incarcare umed si uscat echipat cu  canal de derivatie + 1 punct de incarcare uscat.

Seria CIFADRY si CIFADRY/WET reprezinta solutia perfecta pentru productia medie de beton, variind intre 50 si 100m³/ora. Acest lucru este ideal pentru companiile care nu necesita neaparat doar puncte de incarcare pre-amestec. Toate instalatiile pot fi echipate cu echipamente de desprafuire de inalta performanta pentru a reduce cantitatea de praf generat in timpul operatiunilor normale.

Aceste sisteme intrebuinteaza:

  • un filtru cu cartus pentru praf pe varful silozului prevazut cu sistem de curatare aer in contracurent;
  • un sistem de desprafuire cu un dispozitiv protector sau un sistem telescopic pentru punctele de incarcare ale autobetonierei;
  • sistem inchis al intregii instalatii construite cu panouri izolante tip sandwich.

Toate instalatiile de dozare a betonului sunt integral produse si asamblate in cadrul instalatiilor industriale CIFA din nordul Italiei, cuprinzand 22.000mp de spatii pentru depozitare si avand multi muncitori calificati.

Instalatiile CIFADRY sunt controlate de sisteme sofisticate de control automat avansate din punct de vedere tehnologic, inclusiv automate programabile (PLC) si PC.

Mai mult decat atat, pentru a asigura o calitate optima a productiei de beton, umiditatea nisipului este masurata prin intermediul sondelor rezistive (CIFADRY 50) sau prin cele cu microunde (CIFADRY 80), iar aditivii chimici sunt dozati pe categorii de greutate. Vibratoarele electrice sunt instalate pe conurile cu nisip.