Echipamente CIFA

Lumea se misca, se amesteca, se extinde si se inmulteste insa mai mult ca oricand are nevoie de stabilitate, de calitate si de seguranta, iar toate acestea sunt garantii pe care echipamentele de beton CIFA le ofera dintotdeauna, deoarece excelenta in cercetare reprezinta “sufletul” real al echipamentelor de beton CIFA.

Afla mai multe despre gama de echipamente CIFA accesand sectiunile de mai jos.

Gama de betoniere CIFA isi demonstreaza zilnic valoarea si fiabilitatea pe cele mai cunoscute santiere din lume.

Avantajele obtinute prin alegerea unei pompe beton CIFA sunt variate si exclusive: de la stabilitatea si precizia extrema a nacelei la puterea grupului de pompare, de la ratiunea si tehnologia comenzilor electronice la elasticitatea mare de operare si viteza de pozitionare.

In 1973, CIFA a devenit primul producator de echipamente de beton care a introdus pe piata conceptul de pompa malaxor “Truck Mixer Pumps” consacrat sub numele de pompe beton Magnum.
 

CIFA nu numai ca a revolutionat piata echipamentelor de beton prin inovatiile introduse dar a reusit sa duca gradul de miscare pentru clientii sai la al nivel.

Gama de echipamente CIFA Spritz este dedicata contructiei de tuneluri, galerii de mina si pentru torcretarea betonului in subteran.