Pompa de beton montata pe camion K38 L este alegerea perfecta pentru locatiile mici si mijlocii.

Fiind prevazuta cu o nacela in 4 sectiuni, aceasta combina usurinta in utilizare cu o configuratie compacta a camionului. Este de asemenea adecvata  atunci cand este nevoie de o capacitate relevanta de livrare: poduri si turnari adanci, parcari auto si subsoluri.
Pompa poate fi echipata atat cu o unitate de pompare prevazuta cu bucla deschisa, cat si cu bucla inchisa pentru a atinge cele mai inalte performante

Te-ar mai putea interesa

Echipat cu o nacela in 4 sectiuni, modelul K20L a fost proiectat special pentru spatii mici de lucru sau pentru locuri acoperite.

Modelul K31L XZ este proiectat pentru flexibilitate.

Conducte de 4"

Pompa de beton montata pe camion K48 KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.

Pompa de beton montata pe camion K52 KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.

Pompa de beton montata pe camion K58 L KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.