Echipat cu o nacela in 4 sectiuni, modelul K20L a fost proiectat special pentru spatii mici de lucru sau pentru locuri acoperite.

Nacela poate fi deschisa la o distanta mai mica de 4 metri. Modelul K20L este confortabil in centrele oraşelor, fiind montate pe camioane in 2 axe compacte.

Aplicatiile tipice sunt lucrari de renovare, pana la drumuri pavate de dimensiuni medii, drumuri urbane şi structuri de servicii.

Sistemul sau exclusiv de eliberare rapida pentru nacela permite desprinderea bratului de la şasiu, de fiecare data cand este nevoie de o sarcina utila mai mare, astfel incat K20L sa poata rezista chiar celor mai mici restrictii de greutate ale unor centre urbane, fiind capabil inca de a pompa beton cu unitatea sa puternica de pompare, care poate livra pana la 70 cm, cu o presiune maxima de pana la 90 bari.

Te-ar mai putea interesa

Modelul K31L XZ este proiectat pentru flexibilitate.

Conducte de 4"

Pompa de beton montata pe camion K38 L este alegerea perfecta pentru locatiile mici si mijlocii.

Pompa de beton montata pe camion K48 KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.

Pompa de beton montata pe camion K52 KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.

Pompa de beton montata pe camion K58 L KRZ este proiectata pentru a indeplini cerintele chiar si ale celor mai exigente operatiuni privind amplasarea betonului.