Karpathia Industries aduce in Romania 2 pompe portabile PC 506/309 D, model CIFA
26.11.2015

Karpathia Industries unic reprezentant CIFA in Romania, a adus in luna Martie a acestui an, doua pompe de beton portabile , produse noi, fabricate in anul 2015.

Pompa stationara CIFA PC – serie 6, cu motor Diesel PERKINS, fabricata de CIFA SpA – Italia, este un utilaj de capacitate mica, destinat transportarii betonului pompabil cu agregat.Utilajul este dotat cu echipamente standard excelente, completată cu o varietate mare de accesorii care determină versatilitatea acestor pompe, ceea ce le face ideale pentru lucrări in constructii de anvergura mica si medie, fara a necesita spatii largi de manevra sau masuri speciale pentru calare.

Permite operarea in spatii inguste si limitate ca accesibilitate, in zone urbane sau rezidentiale. Nu necesita masuri speciale pentru stabilizarea utilajului in timpul functionarii.

Acest model reprezinta cea mai buna alegere  din punct de vedere tehnic , al costurilor reduse de functionare, zgomotului   redus  dar si al operatiunilor ideale chiar si la presiuni ridicate.

Utilajul consta dintr-o remorca cu sasiu rigid pe o singura axa cu două roţi cu pneuri, completată cu bară de tracţiune si trei stabilizatori ajustabili manual pe inaltime pentru calare in pozitia de lucru. Pe aceasta sunt montate toate componentele active. Pompa este echipata cu un motor Diesel PERKINS care antreneaza pompele hidraulice principale.

Energia hidraulica de la pompele principale, este utilizata si pentru antrenarea malaxorului din cuva de beton, valvei “S” si a pompei de apa pentru spalare cu presiune.