Istoric

Grupul Spanos a fost infiintat initial in anul 1991 in Grecia, deruland o afacere axata pe echipamente si solutii in domeniul constructiilor.

Pe masura ce compania s-a dezvoltat, s-au deschis inca 5 filiale, inclusiv Filiala Romaneasca in anul 2004, care si-a desfasurat activitatea sub numele de Spanos Industria.

Activitatea fostei companii a pornit ca fiind singurul reprezentant CIFA in Romania, planuind sa castige increderea clientilor sai prin oferirea unor produse de inalta tehnologie, precum si o echipa disponibila permanent pentru operatiuni de intretinere si service.

Scopul Spanos Industria a fost atins cu succes, tinand cont de faptul ca fosta companie a reusit sa acopere mai mult de 50% din cota de piata.

Noua si tanara echipa a fost manata de dorinta de a fi independenta, iar, impreuna cu viziunea sa de a extinde portofoliul sau de utilaje pentru constructii, fosta Spanos Industria a dezvoltat un proces foarte complex de rebranding, care astazi, a dezvaluit noul brand - Karpathia.