Autopompe de beton

Avantajele obtinute prin alegerea unei pompe beton CIFA sunt variate si exclusive: de la stabilitatea si precizia extrema a nacelei la puterea grupului de pompare, de la ratiunea si tehnologia comenzilor electronice la elasticitatea mare de operare si viteza de pozitionare. Pe lânga o gama completa de nacele, autopompele de beton CIFA vin cu solutii diversificate ale grupului de pompare. Utilizarea pivotilor de trecere si a tijelor de legatura externa imbunatateste performanta articulatiilor, cresc rezistenta si simplifica intretinerea acestora.

Dintre caracteristicile de baza ale gamei de pompe beton CIFA se evidentiaza sistemul de strangere in “RZ” al modelului B5HRZ 39/35 format din cinci sectiuni de tubulatura de 125 mm, din care primele trei sectiuni sunt din otel iar sectiunile 4 si 5 sunt din CARBOTECH, material compozit extrem de dur brevetat de CIFA.

De asemenea, gama de autopompe de beton CIFA se potriveste perfect si pe sasiu cu trei axe.

Gama de pompe de beton de vanzare din potofoliul Karpathia – reprezentanta CIFA in Romania -  este dimensionata pentru a acoperi intreaga plaja de nevoi si de a asigura performanta si productivitate maxima.

Pentru mai multe informatii despre gama de autopmpe de beton CIFA consultati brosura aferenta modelului sau contactati un reprezentat de vanzari Karpathia – reprezentanta CIFA in Romania.