Statii de betoane CIFAMOOVE 60

CIFAMOOVE 60 este o unitate principala compacta, transportabila pe cale rutiera, prin intermediul semiremorcilor, complet asamblate cu echipamente pre-cablate pentru etapele de control, dozare, transport si amestecare. Semiremorcile suplimentare sunt necesare doar pentru componentele care completeaza instalatia, impreuna cu accesoriile solicitate.

 

Cabina de conducere (carlinga)

Tabloul de comanda si sistemul de automatizare CIFA WIN, impreuna cu PLC (automatul programabil) si computerul echipat cu doua monitoare, sunt amplasate in interiorul carlingii. Carlinga este prevazuta cu cadrul principal al instalatiei si este pozitionata in fata punctului de incarcare al autobetonierei pentru a facilita munca operatorului.

 

Stocarea si dozarea agregatului

Rezervoarele colectoare ale agregatului au o capacitate totala de 45m³, divizate in 4 compartimente, prevazute cu rampe pe ambele fete. Cele doua rampe de acces pentru incarcatorul frontal pot fi de asemenea facute in terasamente, aplecate direct pe ansamblul de pereti laterali. Aceasta proiectare executata de CIFA este furnizata la cerere. Cu aceasta solutie, nu sunt necesare lucrari specifice de beton. Portile de dozare sunt echipate cu vibratoare electrice si cu doua sonde de umiditate pentru masurarea automata a umiditatii nisipului in timpul fiecarei operatiuni de dozare. Valorile sunt controlate in timp real, prin sistemul automat, pentru a compensa valorile de dozare a nisipului si apei, pastrand astfel raportul apa/nisip constant conform retetei.

  • Productia de beton vibrat: 60 cm/ora
  • Capacitate neta de beton a malaxorului: 1,5 cm/ ciclu
  • Numarul de compartimente al agregatului: 4
  • Capacitatea de stocare a agregatelor: 45 cm
  • Numarul de silozuri de ciment: pana la 4
  • Sistemul de incarcare al agregatelor: rampe sau banda inclinata.
  • Sistemul de alimentare al malaxorului: bena basculanta.

 

Te-ar mai putea interesa